Forum

Userbars.pl

-KarolMaliszak

Userbars.pl

-Zostan Moderatorem Pisz na GG nr Kontkaty

Pytania Do Mnie

IE 9

Data: 2010-10-16 | Dodał: romek

Jak odplaic ten inPrivate na IE9 gdzie to jest?? mozesz filmik poradni na YT zrobic albo mi napisac na gg podam ci na priv na czacie

Problem

Data: 2010-10-15 | Dodał: nika

Jak zainstalowac Windows 7 jezeli bios go nie wczytuje mam laptopa HP

Re:Problem

Data: 2010-10-15 | Dodał: Admin

tzn ze twoj pecet nie wczytuje tej plyty jest to powodem wileu czynnikow jednak podczas startu pc uruchom bios na dole ekranu bedzie informacj jaki przycisk w HP najczesciej to przycisk esc nastepnie zobaczysz male MENU i bedzie tam napis:First Boot Device, Boot order okreslony odpowiednim przyciksiem np. F2 wybierz przycisk okreslony i wyswietli sie cos takiego: CD-DVD-ROM i Hard Drive wybierasz CD-DVD-ROM rozpoczyna sie wczytywanie plyty i uruchamianie inst..

Procesor

Data: 2010-10-14 | Dodał: Amy

Siema, znalazlem niedawno procesor intel pentium 4, 3GHz i mam problem. Sprawdzilem i jest on kompatybilny z moja plyta glowna. Po wlozeniu go do PC'a i wlaczeniu kompa on sie zaraz wylacza. Wlaczy sie komp i za jakias sekunde sie wylacza automatycznie. To znaczy ze procesor jest zrypany czy moze cos jest innego nie tak? Z gory dzieki za odpowiedz.

Re:Procesor

Data: 2010-10-15 | Dodał: Admin

Konfiguracja w BIOS lub procesor uszkodzony ostatecznie okazalo sie ze procek dobry nalezalo go zainstalowac w bios

Inny Klucz

Data: 2010-10-13 | Dodał: Admin

Jezeli klucz nie dziala :
spr. ten
T3PVR-XX42X-T49DW-WGBG6-9FT73

Witam

Data: 2010-10-12 | Dodał: Admin

Witam na blogu

<< 1 | 2 | 3

Wstaw nowy komentarz

Ta Strona