Jak odplaic ten inPrivate na IE9 gdzie to jest?? mozesz filmik poradni na YT zrobic albo mi napisac na gg podam ci na priv na czacie
Pytania Do Mnie
Problem
Data: 2010-10-15 | Dodał: nika
Jak zainstalowac Windows 7 jezeli bios go nie wczytuje mam laptopa HP
Re:Problem
Data: 2010-10-15 | Dodał: Admin
tzn ze twoj pecet nie wczytuje tej plyty jest to powodem wileu czynnikow jednak podczas startu pc uruchom bios na dole ekranu bedzie informacj jaki przycisk w HP najczesciej to przycisk esc nastepnie zobaczysz male MENU i bedzie tam napis:First Boot Device, Boot order okreslony odpowiednim przyciksiem np. F2 wybierz przycisk okreslony i wyswietli sie cos takiego: CD-DVD-ROM i Hard Drive wybierasz CD-DVD-ROM rozpoczyna sie wczytywanie plyty i uruchamianie inst..
Procesor
Data: 2010-10-14 | Dodał: Amy
Siema, znalazlem niedawno procesor intel pentium 4, 3GHz i mam problem. Sprawdzilem i jest on kompatybilny z moja plyta glowna. Po wlozeniu go do PC'a i wlaczeniu kompa on sie zaraz wylacza. Wlaczy sie komp i za jakias sekunde sie wylacza automatycznie. To znaczy ze procesor jest zrypany czy moze cos jest innego nie tak? Z gory dzieki za odpowiedz.
Re:Procesor
Data: 2010-10-15 | Dodał: Admin
Konfiguracja w BIOS lub procesor uszkodzony ostatecznie okazalo sie ze procek dobry nalezalo go zainstalowac w bios
Inny Klucz
Data: 2010-10-13 | Dodał: Admin
Jezeli klucz nie dziala :
spr. ten
T3PVR-XX42X-T49DW-WGBG6-9FT73